Interieurstyling

Wonen is onze passie en we vinden het belangrijk dat een huis een thuis is. Naast dat we cadeautjes verkopen, die leuk zijn om te geven en te krijgen richten wij ons ook op interieurstyling. Wij helpen je graag met het uitwerken van jouw plannen of om je nieuw inzicht te geven bij het inrichten van je woning.

Zie hieronder het resultaat bij de familie Hogenkamp

Knopen doorhakken

Soms zie je het zelf even niet meer... Op deze momenten is het handig dat iemand knopen voor je doorhakt...

Melanie belde mij toen ze midden in de verbouwing zaten. Inmiddels was de uitbouw zo goed als klaar en was de keuken uitgezocht. 

De kleuren konden op de muren maar welke kleur is nou mooi op welke muur... Doordat er tijdens een verbouwing zoveel keuzes gemaakt moeten worden, wil het soms gebeuren dat je het niet meer overziet. 

Na een rondleiding door de woonkamer en keuken hebben we alle wensen besproken. Melanie had inmiddels al heel wat mooie beelden op Pinterest verzameld waardoor ik een goed beeld heb gekregen van de gewenste stijl. 

We hebben er voor gekozen om in de woonkamer de kleuren red clay en nutmeg te gebruiken. In de keuken hebben we gekozen voor de kleuren olive en chalk. Deze kleuren hebben we gecombineerd met wit om het een fris en jong geheel te maken. In het midden van de ruimtes hebben we optisch, door middel van behang en de buffetkast, een scheiding tussen de woonkamer en keuken gecreeërd. 

Toen de keuken geplaatst was en alle muren geverfd waren, hadden wij de eer om van dit huis een heerlijk thuis voor Melanie en haar gezin te maken!

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons! Wij wensen jullie heel veel geluk in jullie prachtige huis.

Kun jij, net als Melanie, ook wel hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes in jouw interieur? 

Wij komen graag bij je langs om jou te helpen!

Geïnteresseerd?
Bel Carly 0618170011 of Rosalie 0618170014 
mail naar info@huisjenummer16.nl voor meer informatie.

Van advies tot resultaat...

Een tijdje geleden werden we benaderd door Gezelien. Zij woont met haar man en 3 kinderen in een mooi verbouwd huis in Ommen. De keuken is helemaal af maar met de hal en de woonkamer zijn ze nog niet 100% tevreden.

Na een flinke verbouwing en gezinsuitbreiding van 3 kinderen vonden ze het wel tijd voor een make-over.

Rosalie is bij Gezelien geweest en samen hebben ze nieuwe kleuren en behang voor de woonkamer en de hal uitgezocht. Na goedkeuring van John ;) zijn ze hiermee aan de slag gegaan. Een paar weken later was het zover...

De stylingdag is aangebroken! Carly en Rosalie zijn met 2 auto's vol spullen naar het fris geverfde huis gegaan. Nadat alles was uitgestald, hebben ze met bestaande en nieuwe accessoires de hele woonkamer en de hal afgestyled. 

Het is elke keer weer een feestje om een huis helemaal zo te maken dat het voor het hele gezin als thuis voelt!

"Wij komen graag bij je langs om advies te geven"

Weer verliefd op je huis...

Wat doe je als je al 2 jaar op zoek bent naar een ander huis, maar erachter komt dat je eigenlijk helemaal niet op een andere plek wil wonen? 

Dan komen wij je graag helpen om weer verliefd te worden op je eigen huis!

Afgelopen zomer kwam Melody bij ons in de winkel en werd helemaal enthousiast over onze stijl. Ze vroeg ons of we haar wilden helpen om hun huis van de landelijke stijl die ze hadden, om te toveren naar een huis waar zij en haar gezin zich weer helemaal thuis voelen.

 Ze had inmiddels al een keuken en een vloer uitgezocht maar vond het lastig om het complete plaatje voor zich te zien. Wij hebben haar geholpen om door middel van een moodboard en tekeningen een beeld te geven hoe het eruit kan komen te zien. Zij en haar man werden helemaal enthousiast en konden niet wachten om te gaan klussen. De keuken en de ensuite deuren werden geplaatst. De stukadoor kwam langs en de vloer werd gelegd. Er werd behangen en geverfd en er kwam mooi wit deurbeslag. 

Toen alles af was, was het tijd voor de stylingdag. 
Carly en Rosalie zijn met een auto vol spullen naar Melody gegaan en hebben de hele woonkamer en keuken helemaal afgestyled. Zie de foto's voor het resultaat van de styling.

Wat was dit een leuke klus en Melody en haar gezin zijn weer helemaal verliefd op hun huis. Ze is te volgen op Instagram @ons.wonen

"Neem gerust contact met ons op"