Weer verliefd op je huis…

Wat doe je als je al 2 jaar op zoek bent naar een ander huis, maar erachter komt dat je eigenlijk helemaal niet op een andere plek wil wonen?

Dan komen wij je graag helpen om weer verliefd te worden op je eigen huis!

Afgelopen zomer kwam Melody bij ons in de winkel en werd helemaal enthousiast over onze stijl. Ze vroeg ons of we haar wilden helpen om hun huis van de landelijke stijl die ze hadden, om te toveren naar een huis waar zij en haar gezin zich weer helemaal thuis voelen.

Ze had inmiddels al een keuken en een vloer uitgezocht maar vond het lastig om het complete plaatje voor zich te zien. Wij hebben haar geholpen om door middel van een moodboard en tekeningen een beeld te geven hoe het eruit kan komen te zien. Zij en haar man werden helemaal enthousiast en konden niet wachten om te gaan klussen. De keuken en de ensuite deuren werden geplaatst. De stukadoor kwam langs en de vloer werd gelegd. Er werd behangen en geverfd en er kwam mooi wit deurbeslag.

Toen alles af was, was het tijd voor de stylingdag.
Carly en Rosalie zijn met een auto vol spullen naar Melody gegaan en hebben de hele woonkamer en keuken helemaal afgestyled. Zie de foto’s voor het resultaat van de styling.

Wat was dit een leuke klus en Melody en haar gezin zijn weer helemaal verliefd op hun huis. Ze is te volgen op Instagram @ons.wonen

Geinteresseerd?

Bel Carly 0618170011 of Rosalie 0618170014 

Willen jullie contact met mij opnemen?