Verzenden & Retourneren

Verzenden & retourneren

Heb je wat leuks gezien op onze website en wil je dit komen afhalen in de winkel?
LET OP: Wij zijn niet elke dag geopend. Op woensdag, vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95.

Vanaf € 75,- betalen wij de verzendkosten.

Verwerkingstijden
Voor artikelen die op voorraad zijn bedraagt de verwerkingstijd 1 tot 4 werkdagen.

Verzendwijze
De bezorging wordt verzorgd door PostNL. De gebruikelijke levertijd is 1 tot 3 werkdagen. 

Afhalen 
Tijdens openingstijden van de winkel kunt u uw bestelling komen afhalen. We zijn elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00

Gratis inpakservice
Wil je dat we jouw bestelling leuk inpakken? Geef dit aan via de opmerkingen bij het betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Retourneren
Hoe kun je gekochte producten retourneren? Ben je niet tevreden over je bestelde items uit de shop? Geen probleem, dit kun je binnen 14 dagen retour sturen.
Je moet deze retourzending wel melden binnen 7 dagen na ontvangst via info@huisjenummer16.nl. Vermeld hierbij de naam, het ordernummer en het bankrekeningnummer. Wij zouden het fijn vinden als je een reden van retourneren zou willen opgeven, zo kunnen we de producten van huisjenr16.nl verbeteren. Dit is uiteraard niet verplicht om te doen. Om de retouren zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken vragen we je om het retourformulier in te vullen en mee retour te zenden. 

Er zijn enkele voorwaarden voor het retourneren van producten:
– De kosten voor het retour zenden komen voor eigen rekening.
– De producten moeten onbeschadigd en in de originele verpakking teruggezonden worden.

Wanneer de producten in goede staat retour zijn ontvangen, zal het bedrag van de bestelling binnen 14 dagen teruggestort worden op het opgegeven rekeningnummer.

Retouradres:
Huisje NR.16
Bermerstraat 16
7731 CZ Ommen
Nederland

Retourneren in winkel
Je kunt de producten binnen 14 dagen retourneren in onze winkel in Ommen. Retourneren in de winkel is gratis. Om online aankopen in de winkel te retourneren, moet je je orderbevestiging en het artikel dat je wilt retourneren meenemen naar de winkel. Je krijgt direct geld retour bij het inleveren van je bestelling in onze winkel. Je kunt ook ter plekke een ander product kiezen. Het reeds betaalde bedrag wordt dan verrekend.   

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mail naar info@huisjenummer16.nl.

We helpen je graag!