Knopen doorhakken​

Soms zie je het zelf even niet meer… Op deze momenten is het handig dat iemand knopen voor je doorhakt…

Melanie belde mij toen ze midden in de verbouwing zaten. Inmiddels was de uitbouw zo goed als klaar en was de keuken uitgezocht.

De kleuren konden op de muren maar welke kleur is nou mooi op welke muur… Doordat er tijdens een verbouwing zoveel keuzes gemaakt moeten worden, wil het soms gebeuren dat je het niet meer overziet.

Na een rondleiding door de woonkamer en keuken hebben we alle wensen besproken. Melanie had inmiddels al heel wat mooie beelden op Pinterest verzameld waardoor ik een goed beeld heb gekregen van de gewenste stijl.

We hebben er voor gekozen om in de woonkamer de kleuren red clay en nutmeg te gebruiken. In de keuken hebben we gekozen voor de kleuren olive en chalk. Deze kleuren hebben we gecombineerd met wit om het een fris en jong geheel te maken. In het midden van de ruimtes hebben we optisch, door middel van behang en de buffetkast, een scheiding tussen de woonkamer en keuken gecreeërd.

Toen de keuken geplaatst was en alle muren geverfd waren, hadden wij de eer om van dit huis een heerlijk thuis voor Melanie en haar gezin te maken!

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons! Wij wensen jullie heel veel geluk in jullie prachtige huis.

Kun jij, net als Melanie, ook wel hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes in jouw interieur?

Wij komen graag bij je langs om jou te helpen!

Geinteresseerd?

Bel Carly 0618170011 of Rosalie 0618170014 

Willen jullie contact met mij opnemen?