Wat begon als een  droom is nu werkelijkheid

Lees hieronder ons verhaal

Dromen...

Er waren eens 3 collega’s, die in de 12,5 jaar dat ze samenwerkten heel veel dagdroomden over de dag dat ze misschien… heeeeeel misschien ooit wel samen ‘iets’ konden beginnen… 

Na jaren samen te hebben gewerkt als visual merchandisers in de mode, hebben we eind 2019 de stoute schoenen aangetrokken en zijn we, met meer geluk dan wijsheid… naar de KVK gegaan. We hebben ons als Huisje NR.16 laten inschrijven. 

Het begon met een kraam voor de deur tijdens de kerstmarkt in Ommen en het plan was om in april 2020 de winkel te openen… Maar zoals het ook in sprookjes gaat… gaat niets vanzelf en daar kwam Corona. 

We zijn even gestopt met klussen maar na een paar weken begon het toch te kriebelen en hebben we alles op alles gezet om op 22 mei 2020 ons huisje echt te openen. Helaas geen uitnodigingen de deur uit en een groot openingsfeest… maar gewoon de deuren open en kijken wat er gebeurd…

Een klein, gezellig winkeltje waar we alleen maar spullen verkopen die wij zelf leuk vinden. Een plek waar iedereen zich prettig voelt en waar we onze gezellige klanten willen helpen en met een goed gevoel weer weg zien gaan. Maar nog belangrijker vinden wij het dat we ze weer terug zien komen en dat ook onze klanten zich welkom voelen, ook om gewoon even te komen kijken.  

Wij houden ervan om mensen blij te maken en we helpen dan ook graag om het perfecte cadeau samen te stellen, te helpen met je inrichting en gaan graag voor jou op zoek naar dé items die nog missen in jouw interieur!  

Lieve groet, 
Carly & Rosalie

Tot snel in ons Huisje NR.16

"We helpen je graag bij ons in de winkel!"

Carly

Rosalie